MYNDIGHETEN FÖR PSYKOLOGISKT FÖRSVAR

En dialog om informationspåverkan

21 September 18:00-20:00

Aktiebasics 26 Oktober 2019

Hej alla Carrusar! Vi är nu glada att tala om för er att Carrus Networks kommande event kommer ske i samarbete med Unga Aktiesparare. Tillsammans med UA kommer vi ge er en första inblick i hur man handlar med aktier. Vi kommer ge er en grund för hur man investerar, tips och tricks för din privatekonomi och ditt sparande samt mycket mer. Nästa vecka annonserar vi på Carrus två roliga nyheter inför detta event. Stay tuned ? Rebecca Byström 18 år

“Jag tyckte det var väldigt givande, jag har handlat med aktier innan men det var kul att få en grundläggande lektion och lära sig mer.”

Alcína Munene Persson 18 år, 

“Jag tyckte eventet var väldigt lärorik, jag har alltid varit intresserad av aktier och det var spännande att få en mer fokuserad inblick hur det faktiskt funkade”
 

Jakob Jonsson, 17 år: 

“Jag tyckte event var roligt och det är trevligt att träffa alla andra deltagare. Eventet var lärorikt och det var kul att själv ställa frågor, då jag innan har läst om ämnet.”

Future of competence 5 Oktober 2019

Förändringen i dagens samhälle sker i en hög och accelererande fart. Gårdagens kompetenser kan lätt bli obsolet i takt med nya innovationer. Lördagen den 5e oktober är det dags för ännu ett legendarisk futuristic party by Carrus. Ni under 25 år får chansen att lära er kompetenser som kommer vara värdefulla i framtiden, ett mindset som kommer behövas för att tackla de utmaningar som består och såklart nätverka med andra drivna och nyfikna unga. 

Halima Hassano 16 år:

“Jag känner mig förbered inför framtiden”,
“Väldigt givande event” 

Sebastian Nødtvedt, 26 år:

“Det är kul att se många unga människor som är entusiastiska och drivna för det här med nätverka och samverkan tillsammans, det tror jag är viktig”
 

Caroline Olsmat, 18 år: 

“Kul med workshop där vi får vara med och prata lite själv också” “Intressanta föreläsare”

Debatt & Retorik – Hållbarhet 

28 September

Detta event kommer genomföras tillsammans med, EYP, European youth parliament. Detta är en organisation som finns värden över där aktuella ämne diskuteras.

Under eventet kommer vi ta in två grymma föreläsare som kommer föreläsa om hållbarhet samt hur man gör sin röst hörd (debatt och retorik). Vi kommer sedan delas in i olika grupper och debattera om viktiga ämne relaterat till hållbarhet.

3 Generations of Creatives – Seminars

14 September 2019

Carrus Network and Fleet of Creators have a creative event in store for you! An event where two communities meet. You will get the chance to listen to three generations of filmmakers and photographers talk about their craft and how the industry and circumstances of the artform have changed.

 

 

Ella Fondberg 19 år:

“Inspiration kan hittas i fler karriärer än den du letar i. Super spännande att vara på”

Maurius Ketels 17 år:

Mycket intressant att få lite inblick i ett tema jag inte kände till så bra. Samma underbara människor och inspirerande atmosfär som på alla Carrus events.”

 

 

 

 

 

  

 

 

Forma din framtiden i tid 

3 Juni 2019

På detta event kommer ni få tips och tricks på hur ni kan få jobbet eller karriären ni alltid drömt om men aldrig vågat jaga. Under de tre timmarna eventet äger rum kommer ni få möjligheten att forma ett personligt brev men även ta del av en föreläsning som Sveriges största rekryteringsfirma kommer att hålla i! Vad söks på arbetsmarknaden, hur ska man bete sig på arbetsmarknaden, vad har ungdomar för förutsägningar, är skolan relevant och mycket mer…

Alireza Ahmadi 18 år:

“Eventen “Forma din framtiden i tid” har gett mig enormt mycket möjligheter där jag till exmpel landade mitt första deltids jobb, tack vare grymma föreläsningen.” 

 

 

Workshop inom Retorik och Sälj 

11 april 2019

Alla människor är olika. Framgångsrik kommunikation börjar med att förstå och leda dig själv. Sedan förstå, leda och kommunicera med andra. Vi kommer att gå igenom grunden i färgspråket för personlighetstyperna röd, gul, grön och blå. Det ger dig verktyg att underlätta din kommunikation och ditt ledarskap. Är du intresserad att kommunicera bättre?

 Kajsa Thorselius 18 år:

”Otroligt lärorikt och roligt event! Kommer definitivt ha med mig dessa lärdomar :))”

From Idea to Company – Hackathon

6-7 april 2019

Syftet med helgen är att ge unga under 25 år chansen att ta sina idéer till verklighet och för att göra det möjligt har vi bjudit in föreläsare, mentorer, och jury som ska ge er inspiration, kunskap, affärsutveckling och feedback.

 

 

Ella Fondberg 19 år:

“En fantastisk helg! Det innovativa upplägget var super utvecklande.”

 

Sophia Nabil 19 år:

” From Idea to company fick mig att inse att allt är möjligt. Jag lärde mig hur man utvecklar idéer och får fram ett faktiskt resultat samt hur man samarbetar med nya människor.

Reaching for Mars

16 Mars 2019

Reaching for Mars är för dig som är nyfiken på hur framtiden kommer se ut och speciellt om vår resa till Mars kommer bli av. Under detta event kommer vi tänka stort ihop, lära oss om framtida möjligheter och såklart inspireras till våra egna ideer och tankar. Under tiden kommer du även få nätverka med andra unga som kanske är från en annan ort, har andra intressen och tankar men har samma growth mindset och är lika driven som du!

Linnéa Smith 19 år:

”Efter ett spontanbesök på Reaching for Mars blev jag imponerad och förundrad över att det var två unga kvinnor i min egen ålder som låg bakom ett så lyckat event med inspirerande föreläsningar, där vi ungdomar dessutom fick komma gratis! Jag kom i kontakt med Alexandra, blev ambassadör för CN och är idag tacksam att jag kan bidra till att utveckla verksamheten och möta nya, intressanta människor i processen.”

Nikola Pajkic´ 18 år: 

”Reaching for Mars var det första Carrus eventet jag besökte, och sedan dess har jag gått på mer än fem till, blivit ambassadör och del av marknadsföringsteamet, och varit med och hjälpt både inför och under event. Så bra var det, och så bra är det.” 

 

Creative AI – How can AI be used for creativity 

6 Februari 2019

A hopeful exploration of the creative potential of AI, from its inception in the 60s to where we are now, and what it means for today’s world and the future of “creative work”, with a focus on design, creativity, and ethics.

Kajsa Thorselius 18 år:

“Det som är kul med Carrus Network är att man syns för de bra saker man gjort och gör, och inte för hur man ser ut eftersom generellt i samhället ligger stort fokus på det yttre.”

 

 

Människans livsperioder – Målsättning

17 Januari 2019

Hur vet man egentligen vem man är och vad man vill i livet? Den 17e januari är du välkommen att delta i en 2h praktiskt workshop vars syfte är att ge dig tid och utrymme att titta in i ditt inre för att hitta svar på vad du vill få ut av detta livet. Workshopen kommer innehålla flertal övningar där du även får komma fram till konkreta mål som är kopplade till dina värderingar för detta år!

Rebecca Byström 18 år:

 “Jag tyckte workshopen idag var väldigt intressant just på grund utav att Spirit visade värkligen på hur man ska värdera mål och hur man vet om de är viktiga mål eller inte. Alltså hjälpte han enormt med hur man skulle förstå sig på sina egna mål. Väldigt kul också att det inte bara var en föreläsning utan också att man fick jobba med sig själv och tänka ut egna svar och mål på pappret. Så det var väldigt givande! Sedan en konkret grej jag tar med mig är att använda sig av hur man bryter ner ett mål 7 gånger så att man kan förstå sig på målet och förstå om målet verkligen är viktigt eller inte.”

 

 

Inspirationsföreläsning – AI och digitalisering

10 November 2018

Vi lever i en digitaliserad värld där utvecklingen rör sig oerhört fort, hur påverkar det företag och människor? Hur måste vi ställa om oss för att möta framtidens arbetsmarknad?
Maral Gank 18 år:

“Det är så kul att vara engagerad

“Det som är kul med Carrus Network är att man syns för de bra saker man gjort och gör, och inte för hur man ser ut eftersom generellt i samhället ligger stort fokus på det yttre.”

 

 

Workshop i online profilering med Googles Digitalakademi

27 September 2018

Carrus Network kommer hålla den nästa workshopen att “Att profilera sig online” hos Googles DigitalAkademi här i Stockholm! Detta är en perfekt chans för dig att optimera din chans att få ett jobb, söka till en skola eller ja marknadsföra ditt företag.
I den här workshopen lär du dig att projicera dina unika egenskaper genom dina online-kanaler.

Ebba Kristensson 20 år

“Jag tycker att föreläsningen idag har varit väldigt intressant och givande! Föreläsaren lyckats på ett lärorikt och interaktivt sätt förmedla sitt budskap samtidigt som han gav mycket ny information om hur man ska använda sitt personliga varumärke till sin fördel! Kan rekommendera för alla att gå dit om man är intresserad av branding :)”

Daphne Renhuldt 16 år  

“Jag tyckte att workshopen va väldigt givande och jag lärde mig mycket om LinkedIn och onlineprofilering som jag annars aldrig hade lärt mig. Men det bästa var nästan alla de nya man snackade med och jag fick tillexempel tips från en rekryterare om CV:t. Tack så mycket för ett grymt event!???”

 

Futuristic party – is the future in our hands? 

15 Septemeber 2018

Med titeln: “Is the Future in our hands” kommer dagen vara ägnad åt att tänka på hur framtiden utvecklas med teknologin. Vi har bjudit in Stockholms hetaste talare inom: Massive Transformative Purpose, Digitalization, Communication, Artificial Intelligence och Environment, som kommer dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap för att inspirera er till att tänka framåt och framförallt förbereda er inför framtiden.

 

Rebecka Manneford 20 år:

 “TACKKK för idag! Så jävla grymt! Behövde verkligen gå! ÄLSKADE det! ”

 

Caroline Olsmat 18 år: 

“Jag var på Is the future in our hands. Det var ”lärorikt och framförallt inspirerande! En perfekt möjlighet för oss unga att skapa kontakter utanför skolan”

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop – Learning How To Learn

12 Maj 2018

Anna Sandros Hansson 19 år Handelshögskolan:

“Jag var på eventet om studieteknik och tycker att det var väldigt givande på flera sätt, dels lärde jag mig en hel del nya saker från föreläsningen men framförallt fick jag ut mycket av att träffa de andra deltagarna. Alla var ung, drivna och ambitiösa men vi hade kommit olika långt i våra karriärer vilket gjorde att alla hade olika erfarenheter och vi kunde på så vis lära av varandra.”

Workshop – Kreativitet

14 April 2018

Leah Eriksson 18:

“Jag hörde och skrev ner “With an open mindset you are limitless” från eventet på SEB Stureplan med changers hub innan sommaren. Blev så inspirerad och sedan förvärkade ni citatet med CARRUS!”

 

Adrian Nodtvedt 23 år Studybuddy:

“Energirikt, roligt och annorlunda är väl hur jag skulle beskriva det”

Jakob Gunnarsson 22 år Uppsala Universitet:

“Välorganiserat event där man fick pusha gränserna för ens egen kreativitet. När eventet var slut tror jag att alla gick därifrån med en väldigt positiv känsla””

Workshop – Målsättning

2 December 2017

Daniel Wikström Shemer 19 år KTH:

“Workshopen var användbar eftersom det var mycket nytt jag kunde applicera i mitt liv”

Isabelle Byman 17 år

“På eventen har jag bland annat diskuterat med människor i olika åldrar om deras strategier, mål och erfarenheter, vilket har varit väldigt inspirerande och motiverande.”

Driving Yourself Forward

8 Oktober 2017

Isabel Lannefors 19 år:

“Att se den du möter som en framtida samarbetspartner, kommer förändra den inre attityden och skapa ett växande nätverk.”

“Det som är kul med Carrus Network är att man syns för de bra saker man gjort och gör, och inte för hur man ser ut eftersom generellt i samhället ligger stort fokus på det yttre.”

 

Peder Venseth 18 år:

“Det var en helt ny upplevelse för mig, har tidigare inte gått på ett sådant event. Det var kul att lära mig nya grejer och få träffa nya nyfikna ungdomar.”

 

Jakob Gunnarsson 22 år Uppsala Universitet:

“Inspirationsfest. En kväll fylld av intressanta föredrag och möjlighet till att knyta band och bolla idéer med likasinnade. En kväll som gjorde avtryck. “

Share This
Skip to toolbar